เกาะกวางรีสอร์ท ห้องพักถูกสุดในกระบี่

เที่ยว ทะเลกระบี่

สนุกสุดๆ กับทะเลและหาดทรายขาวที่ เกาะกวางรีสอร์ท Enjoys your holiday with us Koh Kwang Resort with ours friendliness staff, it is situated in among of natural garden with view surrounding hillside less then 35 minutes from Krabi Airport/Krabi Town to the resort not far way from Koh Kwang Town and 1 minute walk to the beach.

We are offering 16 standard designed guest rooms. All rooms are well set with air-conditioning/Fan, mini-bar, big size fridge, hot/cold water and private balcony or terrace. หาดเกาะกวาง

This perfect holiday resort perfectly located on the attractive Koh Kwang, on the west coast of Krabi, beautiful sunsets and unspoiled white sandy beach are some of the natural attractions, nevertheless a variety of activities can be arranged at this point. หาดคลองม่วง

เกาะกวางรีสอร์ท ห้องพักถูกสุดในกระบี่

เกาะกวางรีสอร์ท ห้องพักถูกสุดในกระบี่

เกาะกวางรีสอร์ท We are the small family run resort. A peaceful place and away from crowd. The bungalows sit in lush natural garden with views of surrounding hillside and popular Hong Island.

เกาะกวางรีสอร์ท ห้องพักถูกสุดในกระบี่

เกาะกวางรีสอร์ท ห้องพักถูกสุดในกระบี่

Also 1 min walk away is Klong Muang Beach which has one of the best sunset views in Krabi.

เกาะกวางรีสอร์ท ห้องพักถูกสุดในกระบี่

We are located at Klong Muang Beach Krabi, which is 30 minutes from Krabi Town and Airport and 20 minuted from Aonang Beach. Have fun in เกาะกวางรีสอร์ท

เที่ยวเกาะกระดาน ทายซิ จังหวัดอะไร

วันนี้ไม่ได้ไปกระบี่ และไม่ได้อยู่ที่ หาดคลองม่วง ด้วย แต่ถือว่ายังอยู่ที่ภาคใต้ก็แล้วกัน เกาะกระดาน เพราะส่วนใหญ่นักท่องเที่ยวที่จะมายังเกาะกระดานนี้ จะต้องมีทริปไปกระบี่ ไม่ก็ไปเกาะพีพี อยู่แล้วในทริปทัวส์นั้นๆ ไม่รู้เหตุผลเหมือนกันว่าทำไม แต่ที่แน่ๆ มันก็มีเหตุผลของมัน ที่จะท่องไปในโลกกว้าง ในที่ๆ

Renaissance Hotel Bangkok to Pattaya

ใน bangkok ก็มีโรงแรมชื่อดังอย่าง Renaissance Hotel แต่น่าเสียดาย เนื่องจากไม่ได้ทำข้อมูลในส่วนของกรุงเทพ แต่ว่า จะมีข้อมูลสำหรับการ review ห้องพักของ Renaissance Hotel ใน Samui

เที่ยวสุสานหอย ที่กระบี่

สุสานหอย บริเวณชายทะเลบ้านแหลมโพธิ์ทางด้านทิศตะวันออกเฉียงเหนือของพื้นที่อุทยานแห่งชาติ มีซากดึกดำบรรพ์ของหอยน้ำจืดชนิดต่างๆ ส่วนใหญ่เป็นหอยขม มีขนาดยาวประมาณ 2 เซนติเมตร ซากหอยเหล่านี้ได้ทับถมกันโดยมีน้ำประสานธาตุปูนจับตัวให้กลายเป็นหินแข็ง ทับอยู่ชั้นหินลิกไนท์ และหินดินดาน นับเป็นสิ่งมหัศจรรย์ทางธรรมชาติ และเป็นหลักฐานทางโบราณคดีที่สำคัญอีกแห่งหนึ่งของโลก ช่วงแรกประมาณกันว่าสุสานหอยแห่งนี้เกิดขึ้นเมื่อ 75 ล้านปีมาแล้ว

1 Comment

The Bungalow in Krabi Phi Phi Garden View

The Phi Phi Garden View Bungalow is located on Loh Dalum Bay, about 15 minutes

Unseen Krabi Klong Thorm

Sra Morakot Krabi and Klong Thorn Hot Springs There are always two prices to pay

อ่าวลึก จูราสิคและยุคมนุษย์ถ้ำเมืองไทย

หากพูดถึงอ่าวลึก หลายคนอาจจะยังไม่เคยได้ยินชื่อ แต่หากจะบอกว่า แหล่งท่องเที่ยวจังหวัดกระบี่ หลายคนก็อาจจะทราบ และยิ่งถึงบางอ้อ หากจะบอกว่า อ่าวลึก